Επισκευή home button iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή home button iPhone 6 Plus

Επισκευή Home button iPhone 6 Plus

33 Home button iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 Χρόνος
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή home button iPhone 6 Plus

Επισκεφτείτε ένα από εργαστήρια μας για άμεση και εγγυημένη επισκευή του home button iPhone 6 Plus.

Το home button είναι ένα από τα λίγα πλήκτρα της συσκευής σας που χρησιμοποιείται κατά κόρον καθημερινά.

Μπορεί να μη το γνωρίζετε αλλά κάτω από το επιφανειακό κουμπί υπάρχει ένας ολόκληρος λειτουργικός μηχανισμός που έχει επιφορτιστεί με μια από τις σπουδαιότερες εργασίες: να μεταφέρει τις εντολές στην κεντρική μονάδα της συσκευής.

Το γεγονός αυτό το κάνει ευάλωτο και επιρρεπές σε φθορά ή δυσλειτουργία. Δυστυχώς χωρίς το πλήκτρο αυτό, η συσκευή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Ενδείξεις βλάβης

Αν το Home Button του iPhone 6 Plus δεν λειτουργεί ενώ το πιέζετε ή χρειάζεται περισσότερη πίεση από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η εργασία σας, τότε πιθανότατα χρειάζεται επισκευή.

Εσείς απλά επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήριά μας ή αποστείλετε τη συσκευή σας δωρεάν μέσω courier. Μετά την επισκευή του home button iPhone 6 Plus, θα παραλάβετε άμεσα το κινητό στα χέρια σας, σαν καινούριο.

Αντιμετώπιση βλάβης

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός από την ομάδα του iphone-sos θα αναλάβει να αφαιρέσει προσεκτικά το χαλασμένο κεντρικό πλήκτρο και να εγκαταστήσει ένα νέο, χρησιμοποιώντας μόνο κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Για την αφαίρεση του Home Button, είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση της συσκευής, μια απαιτητική εργασία που θα πραγματοποιήσει με συνέπεια και προσοχή ο έμπειρος τεχνικός μας. Για αυτό έχει σημασία να επισκεφτείτε τα iphone-sos, εδώ θα προσέξουμε τη συσκευή σας, σαν να ήταν η δικιά μας.

Επισκεφτείτε μας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το Home Button, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε και να απευθυνθείτε στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας για την επισκευή του. Στα iphone-sos χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαία και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά ώστε να σας προσφέρουμε κάθε φορά εγγυημένη απόδοση και ανθεκτικές λύσεις σε οικονομικές τιμές.

Μη διστάσετε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία, είτε για τη διαδικασία επισκευής, είτε για το κόστος, είτε για το χρόνο παράδοσης. Ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της βλάβης είναι σε θέση να σας απαντήσει εμπεριστατωμένα σε κάθε ερώτησή σας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!