Επισκευή home button iPhone 6

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή home button iPhone 6

Επισκευή Home button iPhone 6 Plus

33 Home button iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 Χρόνος
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή Ηome Βutton iPhone 6

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Ηome Βutton iPhone 6, ακόμη και με δωρεάν αποστολή μέσω courier, στα εργαστήρια iphone-sos.

Το Home Button είναι το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 6, το οποίο επαναφέρει την συσκευή στην αρχική σελίδα με ένα πάτημα. Φυσικά, αν πατηθεί δυο ή τρεις φορές, ενεργοποιεί τη λειτουργία της προσβασιμότητας ή τη διαδικασία Multitasking.

Κάτω από την εμφανή του θέση, υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός, το Home Button Cable. Αυτός είναι επιφορτισμένος με το έργο της αποστολής των εντολών στον κεντρικό επεξεργαστή της συσκευής σας. Χωρίς την εύρυθμη λειτουργία του, η συσκευή σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σας καθυστερεί από την εργασία σας, γεγονός που είναι άκρως εκνευριστικό αφού αυτό που λατρεύετε στην αγαπημένη σας συσκευή iPhone 6 είναι η ταχύτητα στην εκτέλεση των εντολών σας.

Ενδείξεις βλάβης

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις της βλάβης:

  • Το Home Button λειτουργεί διακεκομμένα
  • Χρειάζεται περισσότερη από το κανονικό πίεση για να λειτουργήσει το πλήκτρο.

Αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, πιθανότητα χρειάζεστε αλλαγή του Home Button του iPhone 6.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Για να αντιμετωπιστεί ριζικά η βλάβη του Home button cable, θα πρέπει να αντικατασταθεί το προβληματικό εξάρτημα. Επειδή θα χρειαστεί αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική εργασία, για την οποία οι τεχνικοί μας θα εργαστούν με τον πλέον επαγγελματικό και ασφαλή τρόπο. Με την άδειά σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του χαλασμένου Home Button και η συσκευή σας θα σας επιστραφεί σύντομα στα χέρια σας, σαν καινούρια.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά που προσφέρουν υψηλή απόδοση και εξαιρετική αντοχή στη συσκευή σας. Τα ανταλλακτικά είναι επιλεγμένα με γνώμονα την λειτουργικότητα τους και την υψηλή ανθεκτικότητά τους. Οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την ταχύτητα στις επισκευές θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!