Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

33 volume, silent cable iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 20 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

Αν τα πλήκτρα της έντασης του iPhone 6 Plus παρουσιάσουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση.

Όπως ήδη γνωρίζετε, τα πλήκτρα για την ένταση και τη σίγαση του iPhone 6 Plus είναι εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφάπτονται σε μια καλωδιοταινία, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και μεταφέρει τις εντολές στην κεντρική μονάδα. Λόγω της υπερβολικής χρήσης, έχει παρατηρηθεί πως φθείρονται εύκολα και μετά από ένα χρονικό διάστημα δεν λειτουργούν άρτια. Το γεγονός αυτό προκαλεί διάφορα προβλήματα στη χρήση του κινητού σας, αφού δυσκολεύεστε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου ή να βάλετε το iPhone 6 Plus στο αθόρυβο.

Ενδείξεις βλάβης

Αν η καλωδιοταινία έχει υποστεί φθορά, η οποία δεν φαίνεται εξωτερικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να παρατηρήσετε φαινόμενα όπως τα παρακάτω:

  • Τα πλήκτρα λειτουργούν μόνο μετά από υπερβολική πίεση
  • Παρατηρούνται διακοπές στη χρήση των πλήκτρων
  • Τα πλήκτρα δεν λειτουργούν καθόλου

Όλα τα παραπάνω συμπτώματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καλωδιοταινία στο εσωτερικό της συσκευής χρειάζεται αντικατάσταση.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για διορθωθεί η βλάβη και να αντικατασταθεί το ανταλλακτικό, είναι απαραίτητη η πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Με αυτή την απαιτητική εργασία θα επιφορτιστεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας και στη συνέχεια θα προβεί στην επισκευή του volume, silent cable του iPhone 6 Plus.

Πριν από κάθε εργασία, όπως και σε κάθε επισκευή, θα διεξαχθεί διαγνωστικό τεστ, για την επιβεβαίωση της βλάβης. Στην συνέχεια, και πάντα με τη συγκατάθεσή σας, ο τεχνικός μας θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του ανταλλακτικού της καλωδιοταινίας, με ένα νέο, υψηλής ποιότητας εξάρτημα, προσφέροντας σας μια οικονομική λύση και ένα άμεσο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια του iPhone-sos για να σας προσφέρουμε άρτιο και οικονομικό αποτέλεσμα. Αν για κάποιο λόγο, αδυνατείτε να έρθετε αυτοπροσώπως, αναλαμβάνουμε την μεταφορά του iPhone 6 Plus, με courier, εντελώς δωρεάν.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!