Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5S

27 power-volume-silent cable iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 20 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή volume, silent , power Cable iPhone 5S

Αν τα πλήκτρα έντασης και σίγασης του iPhone 5S έχουν πάψει να λειτουργούν, ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα iPhone-sos για να σας προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση.

Τα πλήκτρα volume & silent και Power χρησιμοποιούνται πολύ συχνά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χαλάσουν λόγω φθοράς και υπερβολικής χρήσης. Στην ουσία, η βλάβη πραγματοποιείται στην καλωδιοταινία που βρίσκεται, κάτω από τα πλήκτρα, στο εσωτερικό της συσκευής. Πάνω σε αυτή την ταινία ακουμπάνε τα πλήκτρα και με κάθε πάτημα δίνουν εντολή για αυξομείωση της έντασης ή σίγαση του ήχου.

Ενδείξεις βλάβης

Θα καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα στο volume, silent & power cable επειδή θα δυσκολεύεστε να πατήσετε τα πλήκτρα. Για παράδειγμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε τα εξής φαινόμενα:

  • Πρέπει να πιέζετε δυνατά τα πλήκτρα για να ολοκληρώσουν τις εντολές.
  • Τα πλήκτρα παρουσιάζουν διακεκομμένη λειτουργία.
  • Τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται στην πίεση.

Τα ανησυχητικά αυτά σημάδια καταδεικνύουν βλάβη στο volume, silent cable του iPhone 5S.

Eπίλυση βλάβης

Για να επιλυθεί το πρόβλημα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του volume, silent, power cable στο iPhone 5S, μια υψηλών απαιτήσεων εργασία, αφού θα χρειαστεί η αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Ελάτε στο πλησιέστερο iPhone-sos

Για να επαναφέρετε το iPhone 5S στην αρχική του κατάσταση, απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και περιγράψτε του το πρόβλημα. Εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στα χέρια του ώστε να διεξάγει έναν διαγνωστικό έλεγχο, με σκοπό τον εντοπισμό της βλάβης.

Αν και εφόσον κριθεί αναγκαία η αλλαγή του volume, silent cable θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια. Με την έγκρισή σας, θα συνεχίσουμε στην επισκευή και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε το iPhone 5S στα χέρια σας, με νέο ανταλλακτικό υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας, στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα από τα τέσσερα εργαστήρια iPhone-sos για να συζητήσουμε το πρόβλημα του iPhone 5S σας και να σας προτείνουμε μια άμεση και αξιόπιστη λύση.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!