Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5C

27 power-volume-silent cable iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 20 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5c

Στα εργαστήρια iphone-sos προσφέρουμε επισκευές με εγγύηση καλής λειτουργίας για οποιαδήποτε δυσλειτουργία αντιμετωπίζετε με τα πλήκτρα power, volume, silent στο iPhone 5c.

Αν σας έχει συνεπάρει η οθόνη αφής του iPhone 5c, θα πρέπει να αναγνωρίσετε και τη σημασία των φυσικών πλήκτρων της συσκευής σας: power, volume, silent. Τα εν λόγω πλήκτρα είναι πολύ σημαντικά αφού σας επιτρέπουν να ανοιγοκλείνετε τη συσκευή, να ρυθμίζετε τον ήχο και να θέτετε το iPhone σε σίγαση, αντίστοιχα. Αν για οποιοδήποτε λόγο, η καλωδιοταινία, πάνω στην οποία εφάπτονται τα πλήκτρα αυτά, χαλάσει, τότε αυτό θα επηρεάσει τη λειτουργία τους και τη συνολική επίδοση της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης

Οι συνηθέστερες ενδείξεις βλάβης είναι οι εξής:

  • Περιοδική λειτουργία των πλήκτρων
  • Ανάγκη για υπερβολική πίεση
  • Πλήρης δυσλειτουργία των πλήκτρων

Αν υπάρχει βλάβη στα πλήκτρα power, silent, volume θα στερηθείτε σημαντικές λειτουργίες της συσκευής σας, κάποιες από τις οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά τη γενικότερη χρήση της. Επισκεφτείτε τα iphone-sos για άμεση αντικατάσταση των προβληματικών πλήκτρων.

Αντιμετώπιση βλάβης

Όταν απομακρυνθεί η φθαρμένη καλωδιοταινία και αντικατασταθεί με ένα νέο ανταλλακτικό, το πρόβλημά σας θα επιλυθεί άμεσα. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα που διαθέτει όλη την υλικοτεχνική υποδομή για τέτοιου είδους επισκευές, ώστε να έχετε σύντομα και οικονομικά το καλύτερο αποτέλεσμα για τη συσκευή σας.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Πραγματοποιούμε κάθε επισκευή με αμέριστη προσοχή για την ασφάλεια της συσκευή σας, χρησιμοποιώντας μόνο τα κατάλληλα εργαλεία και τα συμβατά για το iPhone 5c ανταλλακτικά. Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση για την επισκευή power, volume, silent cable iPhone.

Αν δεν σας είναι εύκολο να έλθετε εσείς σε εμάς, μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή σας μέσω courier και να σας την επιστρέψουμε με τον ίδιο τρόπο, μετά την επισκευή.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!