Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5

27 power-volume-silent cable iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  20 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPhone 5 είναι η αγαπημένη σας συσκευή. Τη χρησιμοποιείτε παντού και πάντα, αφού οι χρήσεις και οι δυνατότητές της είναι απεριόριστες. Η σκληρή χρήση που κάνετε στο iPhone 5 όμως είναι φυσικό να έχει κάποια στιγμή ως αποτέλεσμα και κάποια φθορά ή βλάβη της συσκευής σας.

Τα Power, Volume και Silent Cable είναι από τα πρώτα εξαρτήματα που παρουσιάζουν δυσλειτουργία στο iPhone 5. Πρόκειται για μια ευαίσθητη καλωδιοταινία που βρίσκεται εσωτερικά του iPhone 5 και επάνω στις ειδικές επαφές της ακουμπούν τα πλήκτρα on/off, αυξομείωσης της έντασης και σίγασης. Αν κάποια στιγμή διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να θέσετε τη συσκευή σας σε σίγαση, να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε και να αλλάξετε την ένταση, αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχει υποστεί κάποια βλάβη αυτό το καλώδιο και είναι απαραίτητη η επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5. Αυτό που απαιτείται τότε είναι η αντικατάσταση αυτού του καλωδίου, δηλαδή του Power, Volume, Silent ribbon cable.

Σε αυτή την περίπτωση μην ανησυχήσετε, αφού στο iphone-sos αναλαμβάνουμε την επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας σας περιμένουν στο εργαστήριό μας, Ιουλιανού 50, στο κέντρο της Αθήνας, για να ελέγξουν τη συσκευή σας, να σας ενημερώσουν και να σας καθοδηγήσουν σχετικά. Προσέξτε, γιατί είναι μια επισκευή που απαιτεί εξειδικευμένη τεχνική δεξιότητα και γνώσεις, για να μην υποστεί η συσκευή σας περισσότερη ζημιά.

Και για την επισκευή Power – Volume – Silent cable iPhone 5 χρησιμοποιούμε πάντα απόλυτα ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Σας εγγυόμαστε άριστη εργασία, γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!