Επισκευή Home Button external iPhone 5

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Home Button external iPhone 5

30 external button iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  20 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αν διαπιστώσετε μια μέρα ότι το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 5 σας κολλάει ή δεν λειτουργεί, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού χωρίς αυτό το σημαντικό πλήκτρο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν καθόλου τη συσκευή σας. Είναι αλήθεια ότι χωρίς το Home Button είναι αδύνατη η πλοήγησή σας στο homescreen της συσκευής, όπου βρίσκονται και όλες οι χρήσιμες και δημοφιλείς εφαρμογές του iPhone 5.

Μη ανησυχείτε όμως, αφού υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας. Είναι φυσιολογικό να φθαρεί κάποια στιγμή το Home Button της συσκευής σας, αφού είναι το πλήκτρο που χρησιμοποιείτε περισσότερο απ’ όλα. Είναι όμως ένα εξάρτημα για το οποίο υπάρχει ανταλλακτικό.

Στο iPhone-SOS οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και, αν είναι απαραίτητο, θα πραγματοποιήσουν για εσάς την επισκευή Home Button external iPhone 5. Για την επισκευή Home Button external iPhone 5 χρησιμοποιούμε πάντα απόλυτα ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά.

Κατά την επισκευή του Home Button external iPhone 5 έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ λευκού και μαύρου χρώματος, αν επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα της συσκευής σας.

Απευθυνθείτε λοιπόν στο πιστοποιημένο κι έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας (Ιουλιανού 50). Οι τεχνικοί μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε πολύ γρήγορα να αξιοποιείτε ξανά όλες τις λειτουργίες κι εφαρμογές της αγαπημένης σας συσκευής.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!