Επισκευή home button iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή home button iPhone 5C

33 Home button iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 20 λεπτά
  • Εγγύηση: 1 Χρόνος
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή Home button iPhone 5C

Αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή του Home Button Cable του iPhone 5c σε όλα τα εργαστήρια iphone-sos.

Μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά, εκατοντάδες φορές το Home Button, όμως ίσως δεν γνωρίζετε ότι κάτω από την επιφάνειά του υπάρχει ένας ιδιαίτερος μηχανισμός, το Home Button Cable. Αυτός είναι που αντιλαμβάνεται κάθε άγγιγμα και αναλαμβάνει να στείλει τις εντολές σας στη συσκευή, ώστε να ολοκληρωθεί η εργασία σας. Χωρίς την εύρυθμη λειτουργία αυτού του πλήκτρου, η χρήση της συσκευής σας θα χάσει τη λειτουργικότητά της και θα προκαλούνται καθυστερήσεις στις εντολές σας.

Ενδείξεις βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης του Home Button, θα έχετε παρατηρήσει μερικά από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Το πλήκτρο δεν λειτουργεί συνέχεια
  • Απαιτείται έντονη πίεση για να λειτουργήσει
  • Ο μηχανισμός δεν λειτουργεί

Εάν έχετε παρατηρήσει τέτοιου είδους ενδείξεις, τότε κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεστε επισκευή του Home Button iPhone 5c.

Επίλυση βλάβης

Αν θέλετε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας και στις δυσκολίες στη χρήση που σας προκαλεί, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσετε το παλιό μηχανισμό που έχει φθαρεί, με ένα καινούριο ανταλλακτικό, μεγάλης ανθεκτικότητας.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και προσφέρουν εγγυημένες λύσεις και οικονομικό αποτέλεσμα. Η επισκευή του Home Button θα πρέπει να αναλάβει ένας εξειδικευμένος τεχνικός αφού πρόκειται για εργασία υψηλών απαιτήσεων.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια μας

Μην καθυστερήσετε να μας φέρετε τη συσκευή σας. Αν για κάποιο λόγο αδυνατείτε να απομακρυνθείτε από το χώρο σας, θα στείλουμε ανέξοδα courier να παραλάβει την προβληματική συσκευή σας. Με την άφιξή της, στα εργαστήριά μας, ένας έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να εντοπίσει τη βλάβη και να σας προτείνει λύσεις. Θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος και το χρόνο που θα χρειαστεί και αν έχετε τη συγκατάθεσή σας, θα συνεχίσουμε την εργασία μας.

Εσείς εμπιστευτείτε το τεχνικό μας προσωπικό για κάθε επισκευή iPhone και μη διστάσετε να μας απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση και απορία έχετε για την διαδικασία της επισκευής και για τη λειτουργικότητα της συσκευής σας πριν και μετά.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!