Επισκευή πίσω όψης iPhone 5S

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή πίσω όψης iPhone 5S

49 rear case iPhone
 • Χρόνος επισκευής: 10 λεπτά
 • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5S

Για μια αξιόπιστη και οικονομική αλλαγή της πίσω όψης του iPhone 5S, επισκεφτείτε τα εργαστήρια iPhone-sos.

Σπάνια κοιτά κανείς την πίσω όψη, αφενός επειδή το μπροστινό μέρος της συσκευής έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφετέρου επειδή έχει προστατεύσει το iPhone 5S με μια θήκη. Όμως η πίσω όψη είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της συσκευής σας αφού πάνω της στηρίζονται τα περισσότερα εξαρτήματα. Το σενάριο χειροτερεύει όταν η συσκευή σας πέσει από τα χέρια χωρίς την προστατευτική θήκη με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη.

Συχνό φαινόμενο είναι η πίσω όψη να στραβώσει και να πιέζει έντονα την οθόνη, γεγονός που αφήνει εκτεθειμένη τη συσκευή και μπορεί να βγάλει την οθόνη από τη θέση της.

Ενδείξεις βλάβης

Αναζητήστε τις παρακάτω ενδείξεις στην πίσω όψη:

 • Εμφανείς γρατσουνιές
 • Ράγισμα
 • Σπάσιμο
 • Η πίσω όψη έχει στραβώσει

Αν συντρέχει ένας από τους παραπάνω λόγους, ίσως χρειαστεί αλλαγή πίσω όψης του iPhone 5S.

Επίλυση του προβλήματος

Για να επισκευαστεί η βλάβη, είναι απαραίτητη η απομάκρυνση της φθαρμένης πίσω όψης και η αντικατάστασή της με μια καινούρια. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι ιδιαίτερων απαιτήσεων αφού η πίσω όψη του iPhone 5S είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συσκευή.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iPhone-sos

Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να φέρετε τη συσκευή σας στο πλησιέστερο εργαστήριο iPhone-sos και να μας περιγράψετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η βλάβη. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος τεχνικός θα αναλάβει την επισκευή της πίσω όψης του iPhone 5S σας, ξεκινώντας με ένα διαγνωστικό τεστ. Στη συνέχεια, και εφόσον κριθεί απαραίτητη η αντικατάσταση της πίσω όψης, θα ενημερωθείτε για το κόστος και τη χρονική διάρκεια.

Με τη σύμφωνη γνώμη σας, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή της πίσω όψης του iPhone, χρησιμοποιώντας ένα καινούριο, αποδοτικό ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας είναι ανθεκτικά και αποτελεσματικά, αφού επιλέγονται προσεκτικά από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τις αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε σε κάθε επισκευή, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!