Επισκευή πίσω όψης iPhone 5C

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή πίσω όψης iPhone 5C

49 rear case iPhone
 • Χρόνος επισκευής: 10 λεπτά
 • Εγγύηση: 5χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5C

Εγγυημένη αλλαγή πίσω όψης iPhone 5c, με άμεσο αποτέλεσμα, από την καλύτερη τεχνική ομάδα των iphone-sos.

Ένα από τα μέρη της αγαπημένης σας συσκευής που μπορεί να υποστεί φθορά λόγω χρήσης είναι η πίσω όψη. Αν και συνήθως προστατεύεται από μια θήκη, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που δεν χρησιμοποιούν κάποιο προστατευτικό για το iPhone 5c, με αποτέλεσμα η πίσω όψη να παραμένει εκτεθειμένη. Μια αναπάντεχη πτώση ή χτύπημα, μπορεί, επίσης, να επιφέρει εμφανή τραυματισμό στην πίσω όψη του iPhone 5c.

Ενδείξεις βλάβης

Πάρτε τη συσκευή στα χέρια σας και παρατηρήστε προσεκτικά την πίσω όψη. Εντοπίσατε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα;

 • Γρατζουνιές
 • Ξεθώριασμα του χρώματος
 • Σπάσιμο
 • Ράγισμα

Αν έστω και μία από τις παραπάνω ενδείξεις είναι εμφανείς, ίσως θα θέλατε να κάνετε αλλαγή της πίσω όψης του iPhone 5c.

Επίλυση της βλάβης

Για την επισκεύη της πίσω όψης, είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της φθαρμένης με μια καινούρια. Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, απαιτείται το άνοιγμα της συσκευής, μια εξαιρετικής σημασίας και ιδιαίτερα απαιτητικής εργασίας.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Η εν λόγω επισκευή χρειάζεται ειδικές γνώσεις και στα iphone-sos όλοι οι τεχνίτες μας είναι ειδικά καταρτισμένοι, με πολυετή εμπειρία στις επισκευές iPhone. Στα εργαστήριά μας, διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και εργαλεία για μια ασφαλή επισκευή, στο ιδανικό περιβάλλον.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας είναι κορυφαίας ποιότητας αφού είναι επιλεγμένα για την ανθεκτικότητα τους και την υψηλή απόδοσή τους.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos ή να τη στείλετε με courier, εντελώς δωρεάν. Μόλις την παραλάβουμε, θα πραγματοποιήσουμε ένα διαγνωστικό τεστ για να εντοπίσουμε τη βλάβη. Όταν έχουμε πλήρη γνώση της κατάστασης, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και το χρόνο που θα χρειαστούμε για την επισκευή της πίσω όψης. Με την σύμφωνη γνώμη σας, θα προβούμε στην αλλαγή του εξαρτήματος με ένα καινούριο, ώστε σύντομα να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

Αν έχετε επιλέξει τη λύση του courier, θα σας αποστείλουμε την συσκευή ή μπορείτε να την παραλάβετε αυτοπροσώπως από το εργαστήριό μας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!