Επισκευή Rear Camera iPod touch 5g

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Rear Camera iPod touch 5g

rear camera iPod

52rear camera iPod
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή πίσω κάμερας iPod touch 5G

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την πίσω κάμερα iPod touch 5g, τότε στα iphone-sos σας προσφέρουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση της αγοράς.

Αν εξαιρέσει κανείς την απουσία σύνδεσης σε δίκτυο 3G, τότε το iPod touch 5g δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια συσκευή iPhone. Μάλιστα, η κάμερα του των 5 megapixels είναι αδιαμφισβήτα ένα από τα μεγαλύτερα ατού που έχει αυτό το mp3 player. Με το iPod touch 5g μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών αλλά και εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 1080 ΗD με 30 fps.

Ενδείξεις βλάβης

Αν η συσκευή σας πέσει, χτυπήσει ή φθαρεί λόγω χρόνου, τότε η πίσω κάμερα μπορεί να υποστεί βλάβη. Θα το αντιληφθείτε άμεσα αν παρατηρήσετε τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Η ποιότητα των λήψεων είναι χαμηλή
  • Η λήψη βίντεο είναι αργή
  • Οι εφαρμογές βίντεο και κάμερας δεν ανοίγουν

Εάν παρατηρήσετε αυτά τα συμπτώματα, απαιτείται η επισκευή πίσω κάμερας iPod touch 5g.

Επίλυση της βλάβης

Στα εργαστήρια iphone-sos γνωρίζουμε τη συσκευή iPod touch 5g από την αρχή της κυκλοφορίας της και έχουμε προβεί σε πάρα πολλές επισκευές ώστε να θεωρούμε πλέον την ομάδα μας ικανή και έμπειρη να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε. Η εργασία αντικατάστασης της χαλασμένης πίσω κάμερας είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα κατάλληλα εργαλεία, η επιτυχία είναι δεδομένη και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα iphone-sos

Ελάτε με τη συσκευή σας στο πλησιέστερο iphone-sos ή στείλτε την με courier. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα αναλάβει την επισκευή και θα επιβεβαιώσει αν είναι απαραίτητη η αλλαγή της κάμερας. Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικό και πλήρως συμβατό με τη συσκευή σας iPod touch 5g.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές μας τιμές αλλά και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση. Σας περιμένουμε για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την αγαπημένη σας συσκευή.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!