Επισκευή dock connector iPod touch 5g

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή dock connector iPod touch 5g

Επισκευή dock connector iPod touch 5g

dock connector iPod

48dock connector iPod
  • Χρόνος επισκευής: Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή dock connector iPod touch 5g

Χάλασε το dock connector του iPod touch 5g; Για να μπορέσετε να φορτίσετε ξανά τη συσκευή σας, ελάτε στα iphone-sos για άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Το πιο αξιόπιστο mp3 player της αγοράς είναι το iPod, το οποίο διαθέτει λειτουργίες που το κάνουν κάτι περισσότερο από ένα απλή συσκευή αναπαραγωγής mp3. Το γεγονός ότι λειτουργεί με το ίδιο λογισμικό με το iPhone και το iPad του δίνει εξαιρετικές δυνατότητες και πρόσβαση σε applications και παιχνίδια.

Φυσικά η αναπαραγωγή πολυμέσων, όπως video και mp3, είναι μία από τις βασικότερες λειτουργίες του, οπότε η σχεδόν καθημερινή σύνδεση του με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων αλλά και η συχνή φόρτιση είναι επιβεβλημένες.

Ενδείξεις βλάβης

Μια βλάβη στο dock connector, τη θύρα φόρτισης και σύνδεσης με τον υπολογιστή μπορεί να διαπιστωθεί αν παρατηρηθούν οι παρακάτω δυσλειτουργίες:

  • Η συσκευή φορτίζει με διακοπές
  • Η συσκευή δεν φορτίζει καθόλου
  • Η συσκευή δεν συνδέεται με τον υπολογιστή

Αν η συσκευή εμφανίζει δυσκολίες στην φόρτιση, τότε ίσως σύντομα τεθεί εκτός λειτουργίας, χωρίς δυνατότητα επανεκκίνησης. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προβείτε σε άμεση επισκευή dock connector iPod touch 5g για να επανέλθει η λειτουργικότητά του.

Επίλυση βλάβης

Σας προτείνουμε την αντικατάσταση του dock connector iPod touch 5g με ένα καινούριο ανταλλακτικό. Η επισκευή απαιτεί την αποσυναρμολόγηση της συσκευής, το οποίο είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, που θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς. Στα iphone-sos, το προσωπικό μας διαθέτει την πείρα και τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε είδους επισκευή iPod touch 5g.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos

Ελάτε με τη συσκευή σας σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos για να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το dock connector iPod touch 5g. Αν δεν μπορείτε να έρθετε αυτοπροσώπως, τότε θα μπορούσατε να αποστείλετε τη συσκευή με courier.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές μας τιμές, τα υψηλής ποιότητα, ανθεκτικά ανταλλακτικά αλλά και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!