Επισκευή home button iPod touch 5g

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή home button iPod touch 5g

Επισκευή home button iPod touch 5g

Home button iPod

48Home button iPod
  • Χρόνος επισκευής: Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή home button iPod touch 5g

Αν το home button του iPod touch 5g σας δυσλειτουργεί, τότε σας παρέχουμε άμεση αντικατάσταση στις καλύτερες τιμές της αγορές, μόνο στα iphone-sos.

Δεν είναι απλά ένα mp3 player. Το iPod touch 5g διαθέτει το ίδιο λογισμικό με το iPhone και το iPad και η μεγάλη οθόνη του σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε χρήσιμες εφαρμογές και διασκεδαστικά παιχνίδια αλλά και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

Το κεντρικό πλήκτρο ή αλλιώς home button είναι ένα από τα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, αν και η συσκευή iPod touch 5 διαθέτει ελάχιστα, αφού οι περισσότερες λειτουργίες εξυπηρετούνται από την οθόνη αφής. Όμως το home button είναι εκείνο που είναι επιφορτισμένο με πολλές βασικές και απαραίτητες λειτουργίες. Κάτω από το κουμπί βρίσκεται το home button cable, ένας λεπτός μηχανισμός που μεταφέρει τις εντολές στη συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης

Το πλήκτρο ή το home button cable μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά λόγω φθοράς, χτυπήματος και πτώσης. Θα το καταλάβετε επειδή

  • Δεν πρέπει να πιέζετε υπερβολικά δυνατά το πλήκτρο για να λειτουργήσει
  • Η λειτουργία του θα είναι περιστασιακή
  • Το πλήκτρο δεν λειτουργεί καθόλου

Επίλυση της βλάβης

Θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας το iPod touch 5g ώστε η τεχνική μας ομάδα να διεξάγει ένα διαγνωστικό έλεγχο και να εντοπίσει άμεσα το πρόβλημα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρειαστεί αντικατάσταση του χαλασμένου home button cable με ένα νέο και ανθεκτικό ανταλλακτικό, που θα διαθέτει εγγύηση καλής λειτουργίας και θα είναι πλήρως συμβατό με τη συσκευή σας. Η εξαιρετική απόδοση και οι προσιτές τιμές των ανταλλακτικών μας θα σας ενθουσιάσουν.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο iphone-sos

Χρειαζόμαστε μια μικρή περιγραφή του προβλήματος από εσάς και στη συνέχεια το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει τον έλεγχο. Αν όλα συνηγορούν στην αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος, θα προβούμε στην επισκευή, άμεσα, εγγυημένα και αποτελεσματικά.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!