Επισκευή Front Camera iPod touch 4g

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Front Camera iPod touch 4g

front camera iPod

39front camera iPod
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Η αγαπημένη σας φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod touch 4ης γενιάς, εκτός από τις ατελείωτες ώρες αναπαραγωγής μουσικής, σάς προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με την παρέα σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο Wi-Fi και η υπηρεσία FaceTime της Apple σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε βίντεο-κλήσεις με όλη την παρέα σας που έχει τα καινούργια προϊόντα της Apple που διαθέτουν λειτουργία FaceTime.

Εάν παρατηρείτε ότι η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής σας έχει χάσει την υψηλή ποιότητά της ή εμφανίζονται σημάδια/νεκρά σημεία στις λήψεις σας, τότε έχετε βλάβη στην κάμερα σας. Εάν η βλάβη είναι προχωρημένη, μπορεί να είναι αδύνατο να πραγματοποιήσετε βίντεο-κλήσεις καθώς ίσως να μη λειτουργεί καθόλου η κάμερα. Τότε έχετε ανάγκη την επισκευή Front Camera iPod touch 4g.

Στο iphone-sos θα σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη χαμένη λειτουργικότητα της συσκευής σας, αφού πραγματοποιούμε την επισκευή Front Camera iPod touch 4g. Κατά την επισκευή Front Camera iPod touch 4g οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας τοποθετήσουν καινούργια και ανθεκτική ανταλλακτική κάμερα στο αγαπημένο σας iPod touch 4g.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!