Επισκευή οθόνης και digitizer iPad 4

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή οθόνης και digitizer iPad 4

digitizer και LCD iPad

119digitizer και LCD iPad
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  Lifetime
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPad 4, η υπερσύγχρονης τεχνολογίας συσκευή, σας έχει κερδίσει με τις δυνατότητες και τις εφαρμογές της, που την καθιστούν καθημερινά πολύτιμη και πρακτική. Καθώς όμως την έχετε πάντα μαζί σας και τη χρησιμοποιείτε συνεχώς, είναι λογικό κάποια στιγμή να φθαρεί ή και να σας πέσει.

Μια από τις συνήθεις φθορές/ζημιές που μπορεί να υποστεί η συσκευή σας είναι να σπάσει η οθόνη LCD ή/και το Digitizer του. Σε αυτή την περίπτωση, θα διαπιστώσετε είτε ότι στην οθόνη υπάρχουν ρωγμές, εμφανή σπασίματα ή οριζόντιες άχρωμες γραμμές, είτε ότι η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται όταν αγγίζετε την οθόνη.

Δεν πρέπει ωστόσο σε καμία περίπτωση να σας κυριεύσει πανικός, αφού η επισκευή LCD και Digitizer iPad 4 είναι δυνατή. Φέρτε τη συσκευή σας στις εγκαταστάσεις μας (Ιουλιανού 50, Αθήνα), κι αφήστε τους έμπειρους τεχνικούς μας να κάνουν διάγνωση της βλάβης. Εφόσον είναι απαραίτητη η επισκευή LCD και Digitizer iPad 4, θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή LCD και Digitizer iPad 4 σίγουρα αξίζει τον κόπο, αφού όταν το παραλάβετε από iPhone-SOS, θα… δυσκολευτείτε να το ξεχωρίσετε από ένα καινούργιο!

Πραγματοποιούμε την επισκευή LCD και Digitizer iPad 4 χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Προσπαθούμε και ολοκληρώνουμε την επισκευή LCD και Digitizer iPad 4 στο μικρότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μην αποχωριστείτε για πολύ τη χρήσιμη συσκευή σας.

Και όλα αυτά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!