Επισκευή microphone iPad 4

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή microphone iPad 4

40 Microphone iPad 4
  • Χρόνος επισκευής:  20 λεπτά
  • Εγγύηση:  Lifetime
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο του iPad 4 σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις είτε μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας ή μέσω κάποιας εφαρμογής σε Wi-Fi δίκτυο.

Ακόμη με τη βοήθεια της εμπρόσθιας κάμερας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και βίντεο κλήσεις.

Αν όμως οι συνομιλητές σας δυσκολεύονται να σας ακούσουν, ακούν μόνο θόρυβο ή δεν ακούνε τίποτα, τότε έχετε βλάβη στο μικρόφωνο του iPad 4.

Ελάτε στο εργαστήριο του iphone-sos για να σας αναλάβουν οι έμπειροι τεχνικοί μας. Μιλήστε τους για το πρόβλημα σας και εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεστε αλλαγή του μικροφώνου.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που χρειάζεστε επισκευή microphone iPad 4 θα αντιμετωπίζετε δυσκολία στην επικοινωνία μέσω κλήσεων, αδυναμία εγγραφής ήχου, παράσιτα στις εγγραφές και στις συνομιλίες σας.

Στο iphone-sos αναλαμβάνουμε την επισκευή microphone iPad 4. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν τη συσκευή σας γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία. Για την επισκευή microphone iPad 4 χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εγγυώνται πετυχημένο τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έχετε παρά να έλθετε στο εργαστήριό μας στο κέντρο της Αθήνας, Ιουλιανού 50, ή μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας ταχυδρομικώς, μέσω courier.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!