Επισκευή οθόνης LCD iPad 3

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή οθόνης LCD iPad 3

LCD iPad

79LCD iPad
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  Lifetime
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

To iPad 3, η σύγχρονης τεχνολογίας δημοφιλής συσκευή, έχει γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας και δικαιολογημένα. Ωστόσο η συνεχής μεταφορά της την εκθέτει και στον κίνδυνο ατυχήματος.

Αν λοιπόν μια μέρα το iPad 3 προσκρούσει ή πέσει, ενδέχεται να υποστεί ζημιά η LCD οθόνη του και να μην ανταποκρίνεται πια. Θα το καταλάβετε, αφού θα διακρίνετε οριζόντιες, ασπρόμαυρες γραμμές στην οθόνη, όταν το iPad 3 είναι σε λειτουργία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσετε στην επισκευή οθόνης LCD iPad 3.

Η επισκευή οθόνης LCD iPad 3 είναι εφικτή, γι’ αυτό μη σας πιάνει άγχος. Σίγουρα μια σωστή επισκευή είναι πολύ πιο συμφέρουσα απ’ ό,τι η αγορά καινούργιας συσκευής.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να φέρετε τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας στο κέντρο της Αθήνας (Ιουλιανού 50), όπου οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα την ελέγξουν και θα διαπιστώσουν τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την επισκευή οθόνης LCD iPad 3.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο iPhone-SOS χρησιμοποιούμε μόνο γερά, ποιοτικά και απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά για την επισκευή οθόνης LCD iPad 3.

Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή οθόνης LCD iPad 3 γρήγορα κι αποτελεσματικά, ώστε να έχετε γρήγορα ξανά στα χέρια σας το iPad 3 σαν καινούργιο. Όσο για τις τιμές μας, σίγουρα δεν θα βρείτε αντίστοιχες για την άμεση και ποιοτική εργασία που προσφέρουμε.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!