Επισκευή οθόνης και digitizer iPad 3

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή οθόνης και digitizer iPad 3

109 digitizer και LCD iPad
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
  • Εγγύηση:  Lifetime
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δεν αποχωρίζεστε ποτέ το iPad 3, καθώς το χρησιμοποιείτε συνεχώς. Σίγουρα δεν έχετε άδικο, αφού είναι μια συσκευή σύγχρονης τεχνολογίας με πολύτιμες δυνατότητες κι εφαρμογές.

Η συνεχής μεταφορά όμως του iPad 3 το εκθέτει, όπως είναι φυσικό, στη φθορά και τα ατυχήματα. Αν λοιπόν μια μέρα χτυπήσετε το iPad 3 ή σας πέσει κάτω, μπορεί να υποστεί ζημιά η οθόνη υγρών κρυστάλλων ή ο ψηφιοποιητής του. Θα το  καταλάβετε αν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σας ή έχει εμφανώς ραγίσματα ή σπασίματα.

Δεν πρέπει όμως να σας καταλάβει το άγχος, αφού η επισκευή LCD και Digitizer iPad 3 είναι εφικτή. Αρκεί να φέρετε τη συσκευή σας στις εγκαταστάσεις του iPhone-SOS στο κέντρο της Αθήνας (Ιουλιανού 50) και να αφήσετε τους έμπειρους τεχνικούς μας να ελέγξουν τη συσκευή και να σας ενημερώσουν για τη ζημιά που έχει υποστεί και την επισκευή LCD και Digitizer iPad 3 που είναι απαραίτητη.

Εφόσον συμφωνήσετε, θα προχωρήσουμε σε επισκευή LCD και Digitizer iPad 3. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή LCD και Digitizer iPad 3 το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχετε γρήγορα στα χέρια σας ένα λειτουργικό iPad 3, καλύτερο από… καινούργιο.

Για την επισκευή LCD και Digitizer iPad 3 χρησιμοποιούμε πάντα γερά και απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά. Όσο για τις τιμές μας, δεν θα βρείτε αντίστοιχα ποιοτική εργασία σε τόσο οικονομικές τιμές.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!